Menu

Medisch samenvatter

Type
Support staff


Description

De Nederlandse Hersenbank (NHB) is een afdeling van het Nederlands Herseninstituut. Via een donorprogramma verzamelt de NHB hersenmateriaal van overleden personen. Het hersenweefsel wordt voorzien van klinisch en neuropathologisch goed gedocumenteerde gegevens en beschikbaar gesteld aan de wereldwijde wetenschappelijke gemeenschap, aan zowel academische organisaties als farmaceutische bedrijven. De NHB bestaat uit een team van 16 medewerkers binnen het Nederlands Herseninstituut en werkt daarnaast nauw samen met diverse betrokkenen op andere locaties. Wij zijn op zoek naar een enthousiast medisch samenvatter op oproepbasis.

Functie informatie

Na overlijden van een hersendonor, vragen wij bij de huisarts, specialist ouderengeneeskunde en/of medisch specialisten die bij ons bekend zijn de medische gegevens op. Zodra alles toegestuurd is, is de medisch samenvatter verantwoordelijk voor het maken van de samenvatting van deze klinische informatie in het Engels, en het verwerken van alle relevante informatie in onze database. Deze samenvattingen zijn belangrijk voor de pathologen die uiteindelijk de neuropathologische diagnose stellen. Ook zijn de klinische samenvattingen beschikbaar voor onderzoekers die hersenweefsel aanvragen.

Profiel

  • Medische kennis en beheersing van terminologie is een vereiste, bij voorkeur iemand met geneeskunde achtergrond/bezig met studie geneeskunde of soortgelijke studie
  • Je hebt affiniteit met neurologie, psychiatrie, en wetenschappelijk onderzoek
  • Ervaring met werken met klinische dossiers strekt tot de aanbeveling
  • Nauwkeurig en systematisch
  • Snel kunnen aanleren van de verschillende functies van onze database
  • Ervaring met digitale en online wekomgevingen zoals Microsoft Word, Teams en Zoom, of de bereidheid dit snel te leren
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid (Nederlands en Engels)
  • Goede communicatieve en contactuele eigenschappen

Aanstelling

Het betreft een dienstverband van één jaar. Salarisuitbetaling vindt plaats op basis van urendeclaratie. Variabele uren per week (0-20 uur per week). Uren flexibel in te delen in overleg, tijdens kantooruren. Wij vragen minimaal 8 uur beschikbaarheid per week. Bij goed functioneren en blijvende beschikbaarheid verlenging met een jaar.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris volgens schaal 7 cao Nederlandse Universiteiten exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering.

Standplaats

Amsterdam-Zuidoost. Vanwege de Corona-maatregelen mogelijkheid om grotendeels tot geheel vanuit huis te werken.

Informatie

Meer informatie over De Nederlandse Hersenbank is te vinden op www.hersenbank.nl

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Minke Groot, Coördinator Medische gegevens NHB via de mail: [email protected] (door de vakantieperiode en slechtere telefonische bereikbaarheid door thuiswerken is er betere bereikbaarheid via de mail, je kunt je telefoonnummer per mail achterlaten om teruggebeld te worden).

Sollicitaties

Je kunt je motivatiebrief en curriculum vitae uiterlijk tot en met 24 januari 2021 sturen aan de afdeling P&O van het Nederlands Herseninstituut ter attentie van Mw. Ernita Pfaff ([email protected]), onder vermelding van “medisch samenvatter NHB”. De selectieprocedure start direct en zal doorgaan tot de vacature is vervuld.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.)